Recept - Glutenfritt fröknäcke.

Tänkte bjuda på receptet på ett knäckebröd! Så himla gott, bakade idag och lyckades som vanligt få det bränt i kanterna...var så länge sen sist så minns inte hur jag gjorde så det skulle bli bra. Finns något inlägg om det här tidigare. 
 
 
 
¾ dl mandelmjöl
¾ dlsesamfrön
¾ dl linfrön
¾ dl pumpakärnor
¾ dl solrosfrön
1 msk fiberhusk
½ tsk salt
½ dl rapsolja
2 dl kokande vatten
Flingsalt
 
Blanda ihop alla de torra igredienserna, rör ner olja och kokhett vatten och blanda till en rätt geleaktig deg. Lägg den på plåt med bakplåtspapper och ännu en papper på och kavla ut degen. Strö över flingsalt. 
Grädda sedan i 60 min, 160 grader står det i receptet, jag brukar sätta tiden på 40 min, men då kan det ändå vara liiite bränt... Vet inte om jag kavlar på tok för tunt eller vad som är problemet? Gott blir det i alla fall, men var försiktiga i ugnen!! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0