Fridaaaay

Dagarna kommer och går så fort, oktober är snart slut? HALLÅ. november?? jag är inte redo för vintern än hörrni! 
Jaja. I helgen ska vi mysa hos mina föräldrar. jag vet inte vad det är med mig och sömn heller, kan för tusan inte somna i tid någonsin. enda gången på dygnet jag är nog trött för att sova är på morgonen när man ska kliva upp. Måste bryta dessa dumma vanor. 
 
Annars då? har tvättat en sån här härlig fredagskväll, hämtat dammsugarpåsar så nu ska här bli städat och fint igen, gått igenom lite grejer i källaren och plockar bort lite smått här och där. och legat i soffan och glott på tv. så händelserik fredag ❤
 
 

It is the season to sparkle

Tog fram papper och penna idag och klottrade ner en massa ord. Insåg hur mycket jag saknar att sitta med papper och penna då, för kunde aldrig sluta. Borde kanske göra det oftare? 
 
 

Redo för mörkare tider!

Wohooi!! 
Jag har fått hjälp av min bäste familj att äntligen sätta upp fönsterlampor överallt och en fönsterbräda i sovrummet. Så blomman jag köpte till sovrummet i vintras får äntligen stå där inne och kunde inte bli nöjdare. Mys! 
 
 

Dagens middag!

Supergoda bönbiffar, rostade rotsaker och en sallad med ruccola, tomat och fetaost. Så gott.
 
 

Höstfint

 

.

Klockan är tolv. Och jag är vaken?? Åååååhhhhhh. Jag är trött på att inte kunna somna. Och ja jag vet att uppdatera bloggen vid den här tiden kanske inte hjälper, men må så vara då!! 
 Ni vet kanske att jag trivts så bra på mitt jobb ända sedan jag börjat? Det har varit stressigt ibland ja, men roligt. Och nu då? Helt plötsligt trivs jag säkert tio gånger mer!! Jag får baka nu! Hela långa dagarna och det är såååå roligt. Märkligt nog kom inspirationen att baka hemma tillbaka också, den har lyst med sin frånvaro i en evighet nu. Så tacksam. 
 
 

Tänk om det kunde vara hela året

Blommor, oj vad jag älskar blommor, de livar upp allt, okej? Önskar frosten inte hade tagit dem.... 
Hur som haver, det är lördag!! Vintern är inte här än så vi ska snart ut i trädgården, kratta löv och förbereda plats för grönsaker inför våren. Grävandet känns som det aldrig tar slut haha. Men först och främst vänta på att ett bröd ska gräddas klart. Har städat inne medan det jäst hela förmiddagen medan det kliar i fingrarna att få gå ut... Men nu kurrar det istället i magen efter nygräddat bröd... Har gjort ett ljust surdegsbröd med ost på, hoppas på att det smakar lika gott som jag hoppas! Sen kommer mamma och pappa ikväll för middag, perfekt lördag. 
 
 

Frosten

Frosten ligger som ett vitt, lysande glitter över världen där ute, sitter i morgonrock och dricker mitt kaffe och längtar ej efter att gå ut i minusgrader. 
Allt senaste tiden har handlat om jobb, dotter och trädgård. Kämpar som tusan för att få det klart inför vintern, den är här snart, det känns i luften. 
Det längtar efter julen, efter att tappa sina första tänder, läsa böcker från biblioteket, vara ledig med mamma och träffa moster som fyllt år men bor så långt borta. 
 
Men nu ska vi ta tag i dagen, jobb och förskola sen trädgårdspyssel och middag. Ta hand om er.
 

RSS 2.0