Praliner

Självklart blev det en del praliner till julafton, men tog mig inte tid att fota dem som förra året. 
Några olika smaker blev det : citron, kaffe, hasselnöt, karamelliserad mjölkchoklad, hjortron, rom/russin & vanilj.
 
 
 
 

tillbaka till ljust

Men hörni!! Jag var hos frisören idag! Första gången på ca 3 år, annars har ju Jennifer skött färgen och jag med mina ryck med saxen så har det aldrig blivit av. det var såååå skönt och jag tror jag aldrig har känt mig såhär fin i håret någonsin, bästa!! 
 
 
 
 

☀️

 

Måndag

julstämningen har varit så frånvarande det bara går hela december fram till i helgen då pepparkakorna äntligen blev gjorda och vi åt julbord på kvarken fisk! 
Sen har vi haft vår fina faster Emma hos oss hela helgen, deagit flyttlasset till Skäret och bara haft det skönt hela helgen. 
 
Ska dra några djupa andetag nu och sen skotta snö och packa ihop det sista i huset innan det ska börja rivas här. 
 
 

En dag till har gått

Tjoho! Dagarna går så fort. Steker pannkakor här hemma för att bli av med lite glass ur frysen. Uppdrag tömma frys och skafferi är snart fullbordat (så gott det går)
Har hunnit vara på vårdcentralen för att vaccineras mot influensan, pantat flaskor, promenerat och busat. 
efter middagen ska vi ta en tur till skolan för en julmyskväll, hur gött? 🎄 Har dåligt med julstämning då vi inte kunnat julpynta något alls, packade och sådär på första advent istället för att baka pepparkakor och dricka glögg. Hade inte ens ett ljus att tända. Längtar efter att ta en tur förbi mys och handla julblommor ❤️
 
 

Nu är det kaos

Kaoset är påbörjat, skulle baka pizza här om dagen men insåg att kavel och ca allt annat man behöver är nerpackade i källaren, vi har inget avlopp i köket så får från och med idag diska inne på toaletten, kan inte använda ytterdörren pga ett djupt hål utanför dörren, jo men ni hör! Innan helgen tar vi vårt pick och pack och rullar mot Täfteå istället tills det här kan kallas för vårt gemensamma hem på riktigt ❤️
 
 

RSS 2.0