Fryst cheesecake 🎂

Förra helgen var det kalas Äterigen, jag fick tÄrtuppdraget som vanligt. Den hÀr gÄngen hade jag önskemÄl om glasstÄrta, men dÄ jag inte har nÄgon glassmaskin sÄ ville jag inte göra en glasstÄrta med köpt glass.... SÄ blev en fryst cheesecake istÀllet! SÄ god. Med mango, passionsfrukt och massor av fÀrska bÀr! Gott. 
 
 

Myshelg ❄

Det Àr lördag! Den hÀr veckan har gÄtt sÄ himla fort... Har inga planer i helgen förutom att försöka laga mat och vila upp oss. Kanske dra igÄng nÄgra tvÀttar. FÄr se helt enkelt! 
 
 

Hemskavinter

Okej nackdelen med att ha hus nummer ett: snöskottning. 
 
Har snöat jĂ€vel igĂ„r och idag, oj vad jag kĂ€mpat. Kom hem till en plogkant som var upp till höften pĂ„ mig, kĂ€ndes sĂ„dĂ€r.... Är helt slut nu kan jag lova! Haha. 
 
 

Arbetsflytt och vinter pÄ intÄg

Men vad hÀnde? Va ju ÀndÄ ganska duktig pÄ att uppdatera innan jul? Sen poff sÄ blev det julledigt tvÄ veckor och jobbet Äterkom. Och jag har en sak att berÀtta för er, i februari vÀntar nya utmaningar i ett nytt bageri pÄ vÀsterslÀtt. Vejos i vindeln kommer flytta sin verksamhet och sjÀlvklart flyttar jag med. Blir spÀnnande! KÀnns vÀl sÄdÀr att inte lÀngre ha ca 3 min till jobbet och behöva pendla med buss igen, men det ska bli roligt och se vad som blir av det hÀr. Kan bli bra.
 
Och idag var det isande kallt ute, fybubblan. Ville krypa ner i sÀngen igen och flickan min tyckte pÄvÀg till föris "mamma, tÀnk ÀndÄ om det var sommar nu..." 
Ja, jag hÄller med, tÀnk om! Vad skönt det hade varit. Men nu ska vi se det positiva i saker och hoppas pÄ att allt löser sig tillslut. 
 
 

RSS 2.0