Detalj

 Mannen min byggde egna fönsterbänkar och kolla så fint det blev! Ser fram emot att få ställa in alla blommor, fixa gardiner och allt sånt mysigt 🌱 
 
Alla små detaljer börjar falla på plats i bygget och det är så skönt. Speciellt att det bara blir bättre och bättre för varje sak som görs. Behöver ibland nypa mig i armen, ska vi bo där? 
 
 

Aldrig ifred

Ni mammor där ute som låser in er på toaletten för att kanske få lite lugn och ro, hur går det till? 
I min värld så är ett toalett besök allt annat än lugn och egentid. För har man inte en bebis som vill ha ens 100% uppmärksamhet och då grinar när man ska uträtta sina behov och man då känner sig stressad pga vem vill ha ledsen bebis?? Så har man bebis som sover och vaknar för att man gått därifrån (fy så hemskt va). Annars har man två stora döttrar som antingen blir akut kissnödig så fort man satt sig (Helst i alla tillfällen det endast finns en toalett) för att säga åt ett litet barn att ”hålla sig” är inte alltid att föredra. 
Men är man hemma och man låser in sig så är det alltid någon som vill något och då knackar på dörren och rooooopar ”MAMMAAAA jag vill ...” och låter man bli att låsa så stormar de in och ställer alla frågor, kanske kikar ner i toan för att kolla vad man sysslar med, påpekar alla möjliga saker för att sedan klampa ut och lämna dörren på vidgavel. Där sitter man då. och i tidigare hus med ett stoooRR fönster från golv till tak utanför toadörren och utanför fönstret bilvägen. Hejhej grannar! Det är som att de har någokring inställt, för det slår nästan aldrig fel?
 
Kan ni tala om för mig hur ni gör? För mig går det uppenbarligen inte. 

Det som ska bli vårt hem

Några bilder från byggets gång, gillar golvet så mycket, och färgerna till sovrummen. För att inte tala om köket och badrummet!? Iih. Allt är så fint bara. Och det här är vårt hem? Mitt och Johans. Och våra underbara döttrars. Så tacksam. ❤️❤️
 
 

En vindpust i fel riktning...

Fick nästan en tår när jag en dag fick sms av min fina man ifall jag hade sett det här. Det hade jag inte. Hade precis åkt därifrån med barnen så kommer Johan dit och ser att trädet blåst av, tur vi hade åkt ändå! 
 
Men rackarns alltså, det där var ett av mina favoriträd på gården och nu ser det inte alls lika fint ut och det mår inte superbra heller... Jäkla vind!! Blev lite extrajobb för oss också, glad man har en go pappa som kom och hjälpte mig ta reda på allt, hade inte varit roligt att göra det själv med bebis och barn runt fötterna. Får se ifall det återhämtar sig eller om vi måste ta ner hela trädet..
 
 

”Jag har kamouflerat mig”

 
 
 
 

Garden

Fick helt plötsligt lugn och ro? Lillan somnade och stortjejerna som saknat varandra sååå under senaste veckan lekte tysta (inte helt tysta men utan bråk, haha) i ett annat rum. Fick en varm kopp kaffe i ena handen och en penna i andra, så klottrade lite. Tog vara ca 10 min så var lugnet över och lillbusen insåg att hon inte alls låg kvar i mammas famn och vaknade. ❤️
 
 

bubbelskoj

Vi må vara hemlösa men hade det väldigt fint igår ändå, tacksam över att ha så fina föräldrar❤️ 
Tjejerna busade bland såpbubblor och vi sprang efter fotbollar, skratt ekade över hela byn skulle jag tro. Idag ska vi åka till huset och kika lite.
 
 
 

nya ytterdörren

Men hej!! 
Livet har sett lite kaotiskt ut på senaste. Midsommar firades bland slipdamm och verktyg. Tur att stortjejerna fick fira på annat håll och kanske ha lite roligare. Att få flytta in närmar sig med stormsteg, igår flyttade vi ut ur huset på skäret också och landade hos mina föräldrar för inatt då vi nu är utan boende ett tag. 
Saker och ting går framåt i alla fall och man börjar se slutet på ”renoveringen” (snarare bygge av nytt hus) och det blir så förbannat bra, som vi kommer trivas!! Ni får en liten tjuvtitt på hur den nya hallen ser ut, här hade Tindra sitt rum förut. 
 
 

RSS 2.0