tisdag

Ibland glömmer man bort vissa saker, så är det bara. Jag har så mycket som snurrar i huvudet just nu att jag blir helt snurrig. Det är barnkalas, presenter, 50årsfirande, jobb, en pojkvän som jobbar/sover alla mina lediga timmar och det största, ett eventuellt husköp. Ja men ni hör ju. På det är inte jag riktigt frisk, ibland är det som att luftrören är täta att knappt någon syre når lungorna. så hostar jag och det blir bra igen. Detta blir rn lång natt. Kram och ta hand om er. 
 
 
 

tillbaka till verkligheten

Jag har inte glömt er, jag har bara börjat jobba igen. Så blandade känslor, så kul på jobbet men så kul att vara hemma med tösabiten också. Välkomnat rutiner med öppna armar i alla fall. 
Däremot kom jag hem till en trött och febrig tös i fredags så vi har legat inne och kurerat oss (henne) hela helgen. Ligger i badet och längtar efter min älskling som snart kommer hem. 
 
 

en miniresa

Hej på er! Idag åker vi till Lycksele, jag och min lilla familj. Vi har bokat ett rum på hotellet och sedan blir det besök på djurparken. Kommer bli ett perfekt avslut på min semester! 
 
Ville mest kika in så ni har koll på mig, ha en härlig helg hörrni! Kramar i massor. 

RSS 2.0