Första gången för allt

Ja men Hej. .. 
 
Vi har det bra, men snart startar julstressen med städning, pynt, bakning, klappar och kalas. Dock börjar vi visst med något helt annat,  ögoninflammation.  Woop. Välkommen december. Fantastiskt kul. Vaknade en lätt panikartat tjej som inte kunde öppna ena ögat.. Så vi är hemma och avaktar och hoppas på att ögat inte klibbar igen så mycket mer.
 
Men hörn, nu ska jag och min pigga sjukling mysa så får vi höras en annan dag. Puss 

"mamma, det är jul nu!!"

 

morgontrötta en tisdag

Godmorgooon! 
Vi har vaknat sent idag, vi båda tyckte det va skönt att sova ut. Har iaf fått i mig kaffe och hon två tallrikar yoghurt, så nu ska vi borsta tänderna och springa iväg till dagiset i detta slaskväder. Mums. 
 
 

bus

Lillskrutten vill få mer brev, för att få brev av någon annan kan man kanske börja med att skicka till någon? Så vi pysslade ihop ett litet halloweenkort förra helgen och skickade ner till hennes favoritmoster. Jag är imponerad över hennes intresse över bokstäver, och hur bra hon kan de flesta. Nu har jag dock hjälpt till genom att skriva på ett annat papper först, men ändå, så fint. 
 
 

Farsdag!

Det är alla pappors dag idag. Och vi åkte självklart hem för middag hos min käre far. 
Vi bestämde oss också för att köpa ett kort och jag frågade Tindra vad vi skulle skriva i. Det hon svarade var så fint att så fick det bli. Världens bästa pappa, världens bästa morfar. ♥
 
"Det är bra att vi har dig, vi gillar dig, hela livet och hela dagen."

En sån lördag

Hej på er! 
Har varit i stan under dagen och köpt saker till huset, som en hylla, soffbord, lampor och lite annat. Känns bra  att det blev gjort, vill hem och se hur det blir på plats nu, men först ska vi umgås med min sambos föräldrar. Vi blir här över matten och imorgon åker jag och gullet till mina föräldrar. En bra helg med andra ord.
 
 
 

tre saker..

Tre saker du vill ha varje dag:

- En kram av min familj, kaffe och så god mat. 

 

Tre saker du tycker om att äta: 

- Kakor...... Och välgjord, hemlagad mat... Behöver man något annat eller? 

 

Tre saker som är bra med hösten:

- Tända ljus, höstlöven och kläderna. Jag gillar inte hösten alls annars, det är mörkt, dystert, min hud blir kaos och jag blir ofta väldigt nedstämd rent allmänt. Det är ingen "nystart" för mig, som vissa andra känner, det är snarare en smäll på käften. Får väl blunda och tänka på de enda tre sakerna jag kom på som jag faktiskt gillar med hösten istället då? 

 

Tre saker du gillar just nu:

- Min nyblivna sambo, faktumet att vi äntligen har några glas i vårt kökskåp som inte är cola, spendrups eller ett barnglas och att vi har minst sju stora speglar i huset men ingen av dem passar där jag vill ha en stor spegel. Okej, den sista gillar jag inte, men det är lite komiskt. 

 

Tre saker du skulle ta med dig till en öde ö:

- Vet ni, jag vill inte hamna på någon öde ö om jag inte ska på semester och tar mig därifrån, så då räcker det med de två finaste jag har plus mig själv ok? 

 

Tre saker du gör varje dag:

- Diskar, dricker kaffe och tänker att jag aldrig ska diska mer. 

 

Tre saker du tänker varje dag:

- "hur i hela friden ska trädgårdslandet se ut nu då?", "vilka gardiner ska man köpa...", "snälla, lilla hjärtat, kan du inte bara göra det jag ber dig om?". De två första kan vara tusen andra saker som har med huset, trädgåren, inredningen och allt sånt att göra, men typ så. 

 

Tre saker du vill bli bättre på:

Att sjunga, åh vad jag önskar jag hade en fin sångröst istället för att låta som en kråka. plocka bort saker efter migt sen.gång istället för att tänka "jag gör det sen". Kliva upp så jag hinner äta något innan jag åker på jobbet. Även om jag ändå inte skulle äta (frukost är inte min grej), men att bli hungrig en timme efter man kommit dit känns lite jobbigt faktiskt. 


woho!

Tar mig äntligen tid att sitta ner med lite bilder också sådär. Har däremot varit världelös med kameran på senaste tiden så är liiite arg på mig själv för det, men jaja. Så är det bara ibland. Får försöka bättra mig. Vi har ju ett helt hus nu, jag gissar att ni är nyfikna?? 
 
så det pysslar jag med, ska göra i ordning lite inlägg åt er också hade jag tänkt. Annars har jag en tvätt på gång i källaren, som förhoppningsvis är klar snart så ska det hängas upp. Den tar en eeeevighet på sig att tvätta, har aldrig tagit någon exakt tid men ca tre timmar. Det är ju sanslöst. Lär ju behöva traska ner varje kväll för att få bort all tvätt... 
 
& hörrni, i helgen är det ju farsdag! Så jag och Tindra har bjudit in oss själva till mina föräldrar på middag på söndag.  Ba mysa och plocka rätt på de sista sakerna vi har kvar. Får se om jag gör något gott att ta med också att bjuda på... om de inte vill baka själva såklart... ;) 
 
 
 
 

ojdå

hallå. 
Jag tänkte lägga hela min kväll åt er ikväll då joel har varit och tränat, men booom så kom jag på att imorgon ska jag slänga ihop en tårta och figuren som ska på inte var klar... Så det har jag gjort, plus förberett lite fyllningar och sådär. 
 
Tindra har nämligen sista dagen hos dagbarnvårdarna i Rödå på onsdag, och på torsdag börjar tiden på förskola här i Vindeln, så vi ville ta med något att fika som tack för tiden. Harre vad jag kommer sakna dem, de finns inga bättre och kan knappt beskriva hur nöjd jag varit under dessa år och hur bra lillgumman har haft det. Jaja. 
 
Btw, mitt hår. åh vad jag saknar mitt hår. 
 
 

RSS 2.0