Lets get rocked

Gårkvällen var helt magisk! Mina kollegor är de bästa på hela jorden. Och hotell forsen, ni är fantastiska. Maten var supergod, stämningen var på topp och föreställningen var fantastisk. Trillade in genom dörren vid halv ett, ett inatt glad och trött och slocknade ganska på en gång. Världklass! 
 
 
 

Lycksele "lekpark"

 
 

Fredag

Wiho, ikväll åker jag tillsammans med min chef och kollegor på hotell forsen på korgshow! Ska bli kalaskul. Sedan blir det min första natt i vårt hus, för imorgon jobbar jag. lalal. 

typiskt

Jag la ut den här bilden på instagram igårkväll: 
 
 
Tanken var att jag skulle göra äppelsaft av våra äpplen från vår trädgård. Det gick inte riktigt som jag hade tänkt... Ställde mig i köket och började hacka de där småäpplena, hann väl ca 200 g av 1,5 kg så rinner blodet från min handflata. Klantskalle. 
Och jag är inte den som klarar av sånt där, absolut inte mitt eget, smärtan och ett illamående smög sig på och sedan började jag frysa och kände mig yr. 
Ja, så det blev inte riktigt någon saft igår, kände att det var bättre att ta det en annan dag då. Och jag sitter här med två skärsår i handen istället. Jaja, är man klantig får man väl skylla sig själv, men fyfarao vad allt tar tid och är ansträngande med bara en hand.. Äppelsaften däremot, frågan är när jag gör den nu då? 
 

Några fina från insta

 
 
Tindra var så snäll med killingarna på djurparken trots att ena gärna hade ätit upp hennes reflex. Och ojoj vad hon kunde bli grinig på andra barn som kanske inte var lika snälla som henne.... 
 
 
 
Jag älskar de där två, så mycket. 
 
 
 
Gjorde bland det största i mitt liv... 
 
 
 
Och fick en ny nyckel i handen, eller fick å fick... köpte väl då.. 
 
 
 
finaste lilla familjen, vi tre for evaaah. /tönten till höger. 
 

min familj

Det kommer ta tid för mig att inse att snart flyttar jag. Det pirrar till i kroppen varje gång jag tänker på det. Snart är han inte bara min pojkvän utan min sambo. Snart hörrni. Det är så mycket som snurrar, hur vi ska inreda, planer för trädgården, allt jobb vi håller på med, jobnet på dagarna, lilltösens prat varje dag och allt som pysslas med här hemma. Mitt rum är snart fyllt med flyttkartonger. Vill bara köra iväg med dom nu, till mitt hus. 
 
 En smygtitt i vårt blivande sovrum.
 
 
 

-HUSÄGARE-

Jamen ni hör ju?? Jag har skaffat hus. JAG. Drömmen slog in. Jag och min fantastiska lilla familj ska äntligen få bo själva under samma tak. Ingenting annat har fått plats i mitt huvud på senaste tiden, men nu är det klart, nycklarna ligger i våra händer och det är vårt, bara vårt. Kommer ha äpplen i trädgården och nära till jobbet. Är så glad!! 

Livet, 4 år och Elsa

Jag ligger i badet nu. Helgen har varit fantastisk, fylld med kalas. Min lilla tjej är nu fyra år, kan ni förstå det?? Fast igår sa hon åt mig, att mamma, jag vill faktiskt vara tre år en dag till.... 
Men det var barnkalas med elsatårta, då hon är tokig i frost. Vi bjöd på chokladbollar, fiskedamm och barna sprang runt huset och lekte. Jag har fått mörkare hår och tar ett stort kliv i livet imorgon, en helt ny värld kommer öppnas. En tuff och fantastisk värld. Kan knappt bärja mig. 
 
 

RSS 2.0