Pralinverkstaden är över

10 sorter blev det iår. Pjuuh. Här har vi nio utav dem! Känns nästan som jag glömmer hur man gör mellan gångerna, ett år är lite för lång tid... Men det blev smakerna hallon/saltlakrits, apelsin, kokos, hjortron, blåbär, citron, whiskey, kola, kaffe och såklart hasselnöt! Mums. 
 
 

Praliner, gran och förkylning

Gör praliner för fulla muggar här hemma! Än har det blivit sju sorter och ikväll ska jag göra de sista. Sen är allt sånt klart inför julen, så skönt! Bara en del städning kvar men men. Julgranen står då där den ska! 
Jag har dock fått en förkylning i kroppen, är snuvig, hosta, ont i bihålorna och halsen, svider i ena ögat och är allmänt seg. Men har då ingen feber i alla fall. Så det är skönt. Känns ba typsikt att det ska bli såhär varje gång man tar ledigt, slår banne mig aldrig fel alltså. Jaja. Har inte riktigt tid att vila så får hoppas det inte blir värre än såhär. 
 
 

Dag 13-16

 
Renen bus!!! Så gulle. 
 
 
Bo blir Lucia va så mysig.
 
 
En ögonfransböjare som gjorde inget alls tyvärr, mango är en favorit och ros? Nja.. 
 
 
Masker (som hon faktiskt använt), klistermärken av olika slag oooch textilpennor!! Kul.

Fjärde advent

Äntligen tändes sista ljuset och jag har kanske tagit mig vatten över huvudet med allt jag ska fixa innan jul... Kände mig lugn innan helgen men så igårkväll hade jag en termometer som tyckte det var 60 grader inne (waaaay offert, va ca 20). Bajs, jag som behöver den nununu. 
Jaja. Håller på att städa idag i alla fall, kokar dulche de Leche, hallonmarmelad och ska snart se om vi får upp en ljusslinga i flaggstången. Full rulle med andra ord. 
 
Glad fjärde advent, snart jul, snart får jag krama om min allra käraste syster. ❤
 
 

9-12

Ja,här ligger jag lite väl sent, lyssnar på musikhjälpen och myser ner mig. Har slagit in en julklapp ikväll, sett en julfilm oooooj jobbat sista dagen för det här året!!! WOO. Har tagit föräldraledigt nästa vecka och veckan efter. Skönt. Men nu till kalendrarna ;) 
 
 
Flygande kaninen är ju för go och blir spännande att se hur tindra tolkar det man ska rita i de brokiga. Mys. 
 
 
Sen blev det träff med prinsen, tomten, ett magiskt tefat och en julklapp! 
 
 
Målarfärg, glitterlim och tejp och klistermärken, hon ba sliter upp dem och utbrister "MAMMA DET ÄR NÅGOT JAG ÖNSKAR MIG!!"
 
 
Fick mig en pincett som är så bra! Och lotionen luktar så fruktansvärt gott, vill lukta så varje dag. Läppennan däremot, är tveksam om färgen, den är fin, men vet inte på mig? Haha 

Jepp

 
Har tittat på några gamla bilder, ibland saknar jag det blonda håret...
 
 
Mammas hjärta 💕 
 
 
Några timmar på vk och deras luciafotografering! 
 
 
Har så gullig syster ok ❤
 
 
Ligger och gör snöänglar i mörkret och låtsas att hon solar.🌞

Dag 5-8

Det har gått några dagar sen sist, har jobbat och sedan kommit hem och grejat på hela kvällen. I helgen va vi till stan en sväng och på söndag bakade vi knäckebröd hela dagen. :) men nästa luckor! 
 
 
 
Hon är så exalterad varje gång den här ska öppnas ❤
 
 
 
Svårigheten på pysslet kan variera så mycket, allt från den där rymdskeppet till ett par hörlurar gjort av en kort piprensare och två bollar. 
 
 
Tvålen luktar så Gott och en vässare har jag behövt ett tag, så bra! 

Hej kompisar! 
Nu är det helg, fast känns knappt som helg. Är så trött efter denna vecka, det är så mörkt ute hela dagarna och det förstör mig. Är rätt tacksam ändå, över min fina familj, vårt fina hem och mitt roliga jobb. Har det ändå rätt gott, önskar bara det var lite mer sol, haha. 
I helgen har vi en del att göra, jul om bara två veckor ju!! 
 
 

1-4 december

förresten, för några dagar sedan var det första december= första lucköppningarna! wohoo. tänkte försöka ta med er på vår resa genom detta så hehe we go. 
 
 
 
Vi kan börja med min (tack bäste syster!!!) dusch remember, lotten, ansiktskräm och en fluffig boll haha. 
 
 
Och jäntungen då? först en pixikalender från finaste mostern hon har! Vira vaknar ger henne skrattanfall så hon kiknar, fått läsa den varenda dag sen vi fick den och hon lessnar inte. goding! 
 
 
Och jag köpte säkert redan i september/oktober pandurospysselkalender och oj så populär den blev. varje dag följer det med en kortkort saga oxh sen ett litet pyssel. Kanske inte det smartaste valet av mig såhär i julstressen, men en liten stund att koppla av är aldrig fel. 
 
 
Som att det vore nog? Nädu, dagen innan tittar min kusin in med en säck inslagna paket med en siffra på varje, hur fin?? För första gången har hon gått med på att få ansiktsmålningar och älskat det, och varje dag hoppar hon av glädje för fina saker. och den där leran hörrni? det är ju superrolig! typ som slaim med små pärlor i som sen torkar i luften. 

När saker inte blev som man tänkte sig

Jag har inte berättat det för er ännu, kanske för det är lite svårt att förstå att det var så det skulle bli, kanske för någon annan anledning, men jag bor ensam med hjärtat nu. Eller vi har gjort det några månader och nu äger jag ett hus själv. Det är lite skrämmande egentligen. Säkert kommer det vara tufft, ett hus är ganska mycket att ta sig an, men vi är hemma, vi mår bra och tillsammans är vi stark, så det här fixar vi. mitt lite hjärta och jag. ❤

RSS 2.0