Rabattfix

Har grävt rabatt i helgen och sått blommor! Wohoo.längtar tills de tittar upp och hela rabatten blir full. Iiih. Tror det kommer bli bra det här. Uppdaterar senare i sommar hörrni! 
 
Före/efter
 
 
 

Mango?

Hej kompisar! 
 
Bad min käre sambo idag att handla lite grejer som inte hade funnits i söndags när jag handlade. En av fyra blev rätt, två var fortfarande slut och den sista som var mango, släpar han hem avokado istället?? 
 
Jaja. Då vet vi vem som inte handlar mat i fortsättningen i alla fall. 

Kryddmix

Känner att jag älskar allting man sätter ner i jord just men kan vi tala om kryddväxter?? Bara att plantera ner dessa var ett nöje för doften är så förbannat ljuvlig. 
Hittade persilja, oregano, dill och citrontimjan som får samsas i en kruka vid altandörren. Det är lyx att kunna gå ut och krydda sin mat med egna kryddor. LYX. 
Tar djupa andetag för att inte bli alltför exalterad. Vill få iordning på en härlig köksträdgård nu. Nununu. 
 
 

Lugn onsdag

Tog en paus från trädgården ikväll och satt bara inne, åt lite glass och såg på tv. Vissa kvällar får man slappna av på riktigt också, även om jag känner att pyssel med trädgården är ganska avslappnande det också, det som jag aldrig förstått tidigare i mina yngre dagar. Gröna fingrar kanske går i släkten ändå, håller tummarna för det i alla fall. 
Har bara jobbat idag, ätit potatis och purjolökssoppa med lite sting i till middag, byggt ett djur/människosjukhus med lilltjoppan och inte så himla mycket annat. En skön onsdag med andra ord. Längtar dock till helg. Ska gräva i helgen, så snälla säg att det inte kommer regna!! 

Tjohoo

det känns bra nu. Trädgården är på gång! Har dock så många tankar och idéer men man hinner tyvärr inte med allting, egg steg i taget får man gå.. 
Har börjat med en låda full av jordgubbsplantor, ett annat projekt ser ni i bakgrunden, att rensa upp bärbuskarna. Barn + bärbuskar + brännässlor är ingen bra kombination känner jag, så det får jag kämpa med att göra något åt helt enkelt. Sen ska det också dit en pallkragar till bredvid för lite odling. Är glad nu. 
 
 

Nu är det vår

 
Blommor i gräset, vad jag älskar vårlökar. Älskar. 

Då vet ni

 
Sån mysig dag en vacker vinterdag, grillade korv. Åkte skidor på snön och se vilken fin kille.
 
 
Sen blev det födelsedag, vi var ut och stötte på goda vänner som fixade glass, bästa. 
 
 
Och dagen därpå tårtkalas för de båda vuxna i huset, hela familjerna var på plats och jag hade bakat något gott. (mer om dessa godingar kommer).
 
 
Vi har börjat ta en liten "omväg" genom skogen hem, hon gillar inte riktigt att gå men att variera vägen gör det hela lite lättare. Och vem älskar inte naturen? 
 
 
Min snygging till sambo.

Småsmå träd

Vi har ett miniäppelträd!! 
När jag var liten satte vi mandarinfrön och äppelkärnor ute för vi inte fick någon annanstans (säkert fick vi någon gång men har inget minne utav det). Tindra ville så gärna prova odla, så kul att se saker växa ju. 
Sagt och gjort, ner med fröna och mandarinerna kom upp några månader senare, äppelträdet tror jag var lite snabbare, men se så fina. 
 
 

Valborg

Vi var hos svärföräldrarna och firade, körde fyrhjuling, var ute, tittade på brasan, fyrverkerier, myste med vovven och hade det gött. 
 
 

Återigen- instagrambilder

 
En fika på jobbet med hjärtat 
 
 
En bra kväll med en snygg kollega.
 
 
En dag på rally.
 
 
Spontanitet en ny soffa? 
 
 
En glad dag? 
 

Tjohoo

VÅREN ÄR HÄR!!! 
Det är galet vad härligt väder vi har haft de senaste dagarna, har varit kämpigt att behöva vara inne och jobba... Menmen, det är kort vecka i veckan, torsdag en ledig dag, blir skönt. 
 
Idag har jag njutit av den fina naturen i vindeln under ett skönt motionspass runt forsarna. Jag måste komma igång igen (samma visa varje vår, absolut inte för "beach blablabla" utan för att jag vaknar till liv när värmen kommer) benen skakade, det svartnade och var helt förstörd. Överlevde och kom hem i alla fall! 
 
 
 

RSS 2.0