Latley

Äsch, idag kör vi några bilder jag har på telefon bara, bra? vi kör! 
 
 
mysmiddag! tända ljus varje dag (försöker överleva mörkret) och här hade jag lagat något med nudlar, vitkål, jordnötter och kyckling. mums. 
 
 
Kämpade som attan med att sy fast paljetter och annat på en tröja inför VKs luciafotografering! 
 
 
Provade klänning inför gala, fick sy upp den och fick en ännu större längtan efter en egen symaskin.... 
 
 
förstår ni hur mycket jag längtar tillbaka till sommaren?? 
 
 
Men nu är det snö ute och jag bygger pepparkakshus både hemma och på jobbet, mindre än en månad kvar till jul?? iiih 
 
 
Och sist men inte minst, T målar de mest fantastiska blommorna någonsin?? mitt hjärta! 

Första advent

Äntligen första advent! nu är julen nära 💝
Har hunnit jobba idag (gräddat av och gjort bakelser inför skyltsöndagen), sen fikat med familjen, handlat mat, gått en sväng på marknaden och sen julpyntat hemma och gjort pepparkakorna fina med älsklingen. Sen risgrynsgröt till middag och glögg till efterrätt! bra dag helt enkelt :) 
 
 

Mysälskling!!

Och där startade vinterns vabande! blev väckt i vanlig ordning inatt, den här gången av något annat än en mysig tös, utan av en magsjuk tösabit.. gör så ont i hjärtat!! 
Hon har varit rätt pigg idag ändå, klarat av att äta (fått ha kvar det också!) och allt sånt där, men feber har hon, hög feber. Har mest sett på film och myst hela dagen, håller tummarna för en gladare och ännu mer pigg brud imorgon! 
 
 

Där var det

Hallå på er! känns som att det händer så mycket just nu att jag inte längre hänger med, sen senast har det hunnit komma snö och den har regnat bort. jag har gjort min första egna pasta. lyckats sy upp en klänning. jag har gjort snöänglar, planerat för alla julklappar. Vi har lekt, pysslat, städat,lagat mat, jobbat, skrattat, varit tjuriga och haft det gött. jag har återigen mörkare hår och på fredag går vi på gala. försöker andas ut mellan varven, är vaken för länge, ser slut på serier, äter för många mandariner. tänder ljus, bränner pannkakor så brandvarnaren går igång, struntar i att tvätta tills tvättkorgen är för full. Tar in post som så sällan är till mig, tar en matlåda för matlagningsglädjen ibland är på rymmen, målar och skriver töntiga citat. Satt uppe och sydde en tröja, satte sista stygnen och dagen efter årets luciafotografering. Lyssnat på tjat om pepparkakor, längtan till första december. ikväll skulle jag färga brynen, men istället satt jag med symaskinen och sedan vid tvn, önskar jag hade en egen. fybubblan vad kul det är. Att sy alltså. 
Så. nu fick jag skriva bort senaste veckornas stress och mys. kram. 
 
 

RSS 2.0