Fryst cheesecake 🎂

Förra helgen var det kalas återigen, jag fick tårtuppdraget som vanligt. Den här gången hade jag önskemål om glasstårta, men då jag inte har någon glassmaskin så ville jag inte göra en glasstårta med köpt glass.... Så blev en fryst cheesecake istället! Så god. Med mango, passionsfrukt och massor av färska bär! Gott. 
 
 

Myshelg ❄

Det är lördag! Den här veckan har gått så himla fort... Har inga planer i helgen förutom att försöka laga mat och vila upp oss. Kanske dra igång några tvättar. Får se helt enkelt! 
 
 

Hemskavinter

Okej nackdelen med att ha hus nummer ett: snöskottning. 
 
Har snöat jävel igår och idag, oj vad jag kämpat. Kom hem till en plogkant som var upp till höften på mig, kändes sådär.... Är helt slut nu kan jag lova! Haha. 
 
 

Arbetsflytt och vinter på intåg

Men vad hände? Va ju ändå ganska duktig på att uppdatera innan jul? Sen poff så blev det julledigt två veckor och jobbet återkom. Och jag har en sak att berätta för er, i februari väntar nya utmaningar i ett nytt bageri på västerslätt. Vejos i vindeln kommer flytta sin verksamhet och självklart flyttar jag med. Blir spännande! Känns väl sådär att inte längre ha ca 3 min till jobbet och behöva pendla med buss igen, men det ska bli roligt och se vad som blir av det här. Kan bli bra.
 
Och idag var det isande kallt ute, fybubblan. Ville krypa ner i sängen igen och flickan min tyckte påväg till föris "mamma, tänk ändå om det var sommar nu..." 
Ja, jag håller med, tänk om! Vad skönt det hade varit. Men nu ska vi se det positiva i saker och hoppas på att allt löser sig tillslut. 
 
 

RSS 2.0