Wohoo

 
 
En fredag och jag åkte hem och lagade.... Tacos! Någon förvånad? Inte?? 
 
 
Fick pyssla om mitt fina hjärta med lyxmiddag ❤
 
 
 Tindra tyckte jag behövde bli lite tuffare så fick en liten tatuering ❤
 
 
Hade en morgon ensam och vad passar inte bättre då är att ta frullen i soffan? 😇

Smärtsamt

Det är smärtsamt att jag inte känner mig hundra procent och därav inte vill anstränga mig alltför mycket på kvällarna, vill ut och mysa i trädgården, ogräset växer ju haha! Och har lite projekt att utföra. Tur vädret iaf inte är jättebra så det känns lite bättre att stanna inne i soffan.. 
Ikväll ska jag iaf få lite gjort, betala räkningar, starta någon tvätt och sen får vi se om jag antingen målar ett varv på en dörr (NEJ  jag är inte klar än!!) eller om jag tar en snabbis i lilla grönsakslandet 💚 
 
 

Regnig morgon

Gooooodmorgon i regnet! Det är ändå lite underhållande, är det någonsin annat än regn kring midsommar? Njae.... Är iaf dyngsur efter en promenad till föris och bussen. Wohoo 
 
Nu kör vi en dag till på jobbet, ska bli en bra dag idag, full fart! Sen åker jag hem till päronen och käkar middag, packar in allt i bilen och pyser iväg till fina Vilhelmina ❤
 
 

Jordgubbar

Två dagar kvar, sen är det midsommar. Den kommer spenderas tillsammans med familj i Vilhelmina, som alla andra år tidigare. Det må kännas lite jobbigt att åka iväg, är helt slut, men det är välbehövligt och jag kommer säkert njuta! 
 
Men först två dagar till på bäste jobbet, eller ja, först ska man väl lyckas somna! Har packat, tvättat, diskat och städat undan lite ikväll. Skönt att få det gjort. 
 
 

Ba att stå ut

Det är måndag, jag är tillbaka på jobbet. Värmen slår en, har lika varmt hemma också, man ska inte klaga när man längtat hela vintern efter just det här men fyyyy ändå. Och i helgen är det midsommar, REDAN? 
 
 

Njutning

 
Slängde på mig en klänning, bjöd på tårta och blev tydligen ett år äldre. 23? Jag som inte minns att jag ens fyllde 22. 
 
 
Hade unnat mig själv nya pennor och använde den lugna tiden i stugan med att skriva. 
 
 
& däremellan så fick man sig en kaffe ute i snön. 
 
 
 
 
Så var ledigheten över och jag hade jobbat klart, drog hem och bakade lite till. 

När regnet öser ner och man behöver känna lugnet

 

Andas in sommaren

Juni bjuder på värme! Äppelträden är äntligen i blom, önskar de kunde blomma året runt, men då blir det inga äpplen sen och det vore synd... Mossfloxen exploderar, fröna i trädgårdslandet börjar gro, tomaterna börjar komma och har växter på rad på bron som måste hamna i jorden. Gräset växer och jag bara njuter utav det, lillfåre smyger runt och klipper. Livet känns bra nu. Har mycket kvar som måste göras där ute, ikväll ska några squashplantor få hamna i jorden, allt ska vattnas, tvätt ska tvättas och jag ska ta en lång häääärlig dusch. Värmen inne på jobbet är inte rolig ska ni veta, man tappar all energi, dricker vatten konstant men känner ändå av vätskebristen. Men nu är det helg! Tre veckor till semestern. Wie. 
 
 

Juniii

Kan tala om att man blir rätt trött av att jobba hela dagarna och sen gå ur i trädgården några timmar när man kommer hem..  Men det är mys! Sol jag längtat!  
Har fått massor gjort, sått, planterat blommor, osv. Lillfåre är igång också och skrämmer mig när det kommer krypandes fram haha! Inte riktigt vant mig än... 
 
Men, det är juni, häggen har äntligen börjat blomma, det är varmt och jag vill ha ett växthus. 
 
 

RSS 2.0