Livet med honom ❤

Men hörrni, jag har missat att dela med om en sak!! Familjen är dubbelt så stor sen en tid tillbaka, har träffat världens finaste karl, som har en fruktansvärt go dotter ❤ än så länge trängs vi i vårt lilla hus på 73 kvadrat med bara två sovrum, men snart ska det bli ändring på, vilket jag ska försöka dela med av på hela resan. 
 
Det är så många planer framöver att jag inte riktigt får plats i huvudet, men det är spännande och jag känner mig trygg i att allt blir bra nu. 
 
Hur som, idag äter vi äpplen ur trädgården till frukost, sen tar vi en tur till stan för optiker, vinterkläder och kanske ett och annat kök? Om Karln vill komma hem från skogen det vill säga, helst med ett rådjur!
 
 

Sommartider

 
 
Från spontanresan till Stockholm i somras, då vi skulle på Lycksele djurpark men vädret såg så tråkigt ut att vi bokade flyg på morgonen istället! Skansen, grönan, god mat och tid med faster! 
 
 
Kalasmiddag med mina finaste brudar på sjöbris 🌸
 
 
Trädgårdslandet bjöd på mycket trots den dåliga sommaren. Squashen blev nåååågot för mycket, men salladen testade iår kom en liten plutt bara.

RSS 2.0