V.27

Det är ca 3 månader kvar. En smärre evighet, nog för att tiden går fort men just nu vill jag bara att bebis ska vara här nu. Tokless på att känna mig så tung och klumpig, på att vara illamående och knappt känna någon matlust, på sömnbristen, på kroppen som gör ont, känslor som svämmar över, tröttheten och bristen på energi. Enda glädjen i det här är att efter den lilla evigheten som är kvar så kommer  jag ha en magisk liten varelse i famnen. 💕

 

Vi har alltså gått in i v.27. Jag är gråtfärdig och helt slut på. Känslan av att inte klara av allt tynger som ett mörk klump. den här graviditeten är så långt ifrån lik den förra, då ingenting var ett bekymmer. Att jag då var både yngre, mer vältränad och inte hade två barn som tar ifrån mig chansen att vila kan väl ha något med saken att göra. Men jag längtar så efter lillasyster. 

 

 

Januari 2018

Tjolahopp! Julen är över, det är ett nytt år och jag sitter i ett hus utanför Täfteå och äter frukost. Försöker känna mig som henna men känslan ger mer utav att sitta som gäst hos någon som inte är här.  Det är en märklig känsla, förhoppningsvis försvinner den helt snart. Min fina sambo är i Vindeln och jobbar i vårt hus. Är så nyfiken på hur det ser ut nu, har inte satt min fot där sen innan jul. 
 
Just nu lyser himlen vackert, en blandning av rosa & blå. Snart ska vi in till mvc  på kontroll, T har tjatat sedan i fredags om besöket, tusen frågor. 
 
 

2018

Hoppas att det nya året kommer bringa så mycket glädje åt alla som förtjänar det. 
2017 var ett fantastiskt år, det bästa som kom med det måste ändå vara mannen jag träffade och dottern han förde med sig. Min goding började i skolan, lärt sig läsa och skriva. Är i alla fall så tacksam över allt året fört med sig och ser fram emot nästa!
Vi ska bland annat flytta ihop på riktigt i ett gemensamt boende och lite senare ska vi få en bebis. 💕
 
 
 

RSS 2.0